Vineri, 21 Septembrie 2018

Sondaj

Bona pentru copilul tau trebuie sa fie
 

sigur.info-internet mai sigur pentru copii

magazin bebelusi


Babysitter Noutati Babysitting Bona full-time sau babysitter?
Bona full-time sau babysitter?
Marti, 17 Noiembrie 2009 23:46

Stiati ca in Bucuresti peste 70% dintre bone sunt angajate full-time (minim 7-8 ore pe zi) iar copiii isi petrec mai mult din timpul activ cu ele decat cu parintii?

Avand in vedere aceste considerente trebuie sa acorzi o foarte mare atentie cand alegi o bona. Poti urmari sutele de anunturi pentru bone sau poti opta ca agentiile de babysitting sa le testeze psihologic, sa le verifice aptitudinile si sa le recomande pentru tine.

De multe ori bonele care candideaza prin agentii au pregatire de specialitate urmand cursuri pentru bone, au analizele medicale la zi, o experienta de cativa ani si de cele mai multe ori recomandari de la famiile pentru care au lucrat.

Pregatirea pentru meseria de bona reprezinta o actiune de durata care depinde de fiecare persoana in parte , insa bona trebuie sa aiba cunostinte despre ingrijirea si supravegherea copiilor, dezvoltarea fizica si nevoia unei alimentatii adecvate.

Exista copii nazdravani, dificili, iar bona trebuie sa dovedeasca abilitati de comunicare si tehnici de abordare a situatiilor delicate in raport cu acesti copii.

Totodata bona poate o mare responsabilitate in motivarea si incurajarea unui comportament sanatos in concordanta cu regulile societatii si in mod special ale parintilor.

sursa: www.BoneSiMenajere.ro

 

Agentii de babysitting in