Vineri, 21 Septembrie 2018

Sondaj

Bona pentru copilul tau trebuie sa fie
 

sigur.info-internet mai sigur pentru copii

magazin bebelusi


Babysitter Noutati
Noutati
Bona full-time sau babysitter?
Marti, 17 Noiembrie 2009 23:46

Stiati ca in Bucuresti peste 70% dintre bone sunt angajate full-time (minim 7-8 ore pe zi) iar copiii isi petrec mai mult din timpul activ cu ele decat cu parintii?

Citeste...
 
Cererea pentru cursurile de babysitting creste
Joi, 10 Septembrie 2009 12:31

Intrucat piata fortei de munca este in continua schimbare, legislatia incearca sa tina pasul reglementand serviciile de ingrijire a copilului. Legea pentru bone este abordata in urma unei directive a Consiliului European, care a stabilit ca statele membre trebuie sa aiba astfel de servicii, pentru a permite mamelor accesul pe piata muncii. Astfel, babysittingul este o meserie pentru care trebuie sa te pregatesti ca pentru oricare alta, urmand cursuri dedicate.

Citeste...
 
Indemnizatia pentru mame, plafonata la trei salarii brute pe economie
Marti, 30 Decembrie 2008 00:00

Indemnizatia pentru mamele care decid sa ramana in concediul de crestere a copilului a fost plafonata la trei salarii brute pe economie.

Citeste...
 
Surpriza Cabinetului Boc: Indemnizatiile pentru mame ar putea fi plafonate
Duminica, 28 Decembrie 2008 00:00
Cabinetul Boc va fi supus, saptamana viitoare, unei prime provocari: Legea mamelor. In sedinta de marti, noul Executiv va decide forma finala de limitare a indemnizatiilor acordate mamelor in primii doi ani de crestere a copiilor.
Citeste...
 
Guvernul Boc vrea sa schimbe legea indemnizatiilor pentru mame
Joi, 25 Decembrie 2008 00:00
Marian Sarbu, noul ministru al Muncii, considera ca legea privind indemnizatiile de mama, in valoare de 85% din venituri, trebuie refacuta.
Citeste...
 


Agentii de babysitting in